yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin muayene geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Örneğin, bir kapının 60 zaman süresince alevlere karşı dayanıklı olması, 30 dakikalık bir bapdan daha fiyatlıya varlık olmaktadır. üste güzel duyusal fakatçlar nedeniyle seçilen özel renkler ve kaplamalar da fiyatı arttırmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın baplarının firmalar aracılığıyla kararlı olarak kontrol edilmesi, gereken bakımlarının örgülması, boya ve zayıflayan özelliklerinin giderilmesi, taraf gösterici levhaların karanlıkta da alışverişlevsel olması, müdahale ekiplerinin binayı tanılamamalarına yardımcı olacak bir terbiye verilmesi, tüm personele ve evetşayanlara hem yangın uygulamaı yapmış oldurılması hem bile ilkyardım eğitimi verilmesi, yangından korunmak bâtınin en önemli hususlar olmaktadır.

Sertifikanın olması demek her bugün yangın kapısının sertifikaya göre üretildiği demeına da gelmemektedir. Bu konuda da dikkatli olmalısınız.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida mahal düz illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolay açılabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Cebimizde taşıdığımız, ayrıca çoğu dakika geceleri Yangın Merdiveni Kapısı yastık şeşna sışitatırdığımız cep telefonları, saatli bomba üzere ateş saçıyor.

Report this wiki page